Köp Online

En bra paviljong kan kosta en hel del tusenlappar och det är inte fel att satsa på något som håller så man slipper köpa en ny efter två säsonger. Butikerna som säljer utemöbler på nätet har även flera paviljonger i sitt sortiment och att spana i dessa är ett bra sätt att hålla nere priserna lite utan att man för den delen gör avkall på kvalitet.

Butiker

Följande butiker är stora etablerade butiker med ett bra utbud av utemöbler och tillbehör. Här hittar du garanterat paviljonger, parasoller och andra solskydd för din trädgård och balkong.

Ett fantastiskt bra utbud av möbler och tillbehör. Här hittar du riktigt bra utemöbler och solskydd till riktigt bra priser.

Fri frakt och fria returer!

Till Butik
Stort utbud av möbler och många paviljonger och andra solskydd att välja mellan.

Öppet köp och fria returer!

Till Butik

Handla din paviljong säkert

Att handla online har många fördelar jämfört med att handla i butik. Du har enligt distansavtalslagen t.ex. 14 dagars lagstadgad öppet köp vilket börjar träda i kraft när du mottagit varan. Du har också rätt att packa upp och inspektera varan även om du måste göra det varsamt så du kan i så bra skick som möjligt återställa förpackningen som när du fick i de fall du önskar att returnera en vara. Eftersom många idag bjuder på returer för att du ska bli nöjd är det rätt smidigt att handla online.

Den enda egentliga nackdelen med att handla online och detta gäller både paviljonger och andra varor är om du förskottsbetalar. Eftersom du ofta betalar i kassa och varan först skickas efteråt så är det nästan alltid en förskottsbetalning. Det finns historiska fall där företag försatts i konkurs och där alla de kunder som betalt men ännu inte hunnit få sin vara skickad hamnar i problematik där det helt enkelt är svårt att få tillbaka pengarna.

Att på något vis betala i efterskott som t.ex. genom kreditbolag är en bra lösning att sätta sig själv i fokus. Om du har kreditkort (inte betalkort) från VISA/Mastercard eller väljer faktura så handlar du på kredit. Du betalar alltså först senare och då läggs ansvaret på kreditbolagen att du som konsument får din produkt. Eftersom de inte själva kan skicka produkten så innebär det att du inte behöver betala eller får tillbaka pengarna du betalt.

En bra paviljong på 4×3 m kan lätt kosta 5000 kronor. Det är så pass mycket att vi rekommenderar att du väljer säkra betalsätt. Även om butikerna vi listar är trovärdiga och etablerade butiker så är det ingen garanti att de inte hamnar i konkurs, det är bara mindre sannolikt.

Kommentarer är stängda